Metode de plata

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
  se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
  la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata ramburs

Încasarea prin ramburs a contravalorii coletelor se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat care va livreaza coletul: Sameday sau GLS. Curierul preia banii dupa ce ati semnat primirea coletului, urmand sa ii transfere in siguranta si rapid vanzatorului in decurs de doua sau trei zile lucratoare dupa livrare.
Plata in numerar se efectueaza integral in lei firmei de curierat ce a facut livrarea an momentul livrarii produsului la adresa specificata de cumparator in momentul plasarii comenzii online.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar presupune cunoaşterea de către dumneavoastră a datelor bancare ale operatorului economic de la care aţi cumpărat produse, respectivcodul BIC, care arată banca unde este deschis contul operatorului economic, şi codul IBAN, care reprezintă numărul de cont al operatorului economic.
Informatiile necesare pentru realizarea platii prin transfer bancar sunt:
Nume ACSCENT ARABESQUE
IBAN RO35INGB0000999909639074
Banca INGB CENTRALA
Moneda RON
SWIFT INGBROBU
BIC INGB
Puteti mentiona in detaliile platii numarul de comanda, produsul sau alte informatii utile pentru identificarea comenzii dumneavoastra.
Produsul va trimis catre firma de curierat doar in momentul in care banii au intrat in contul firmei, moment in care o sa primiti un e-mail de confirmare.

Metode de livrare

Livrarea prin curier Sameday

Sameday este o firmă de curierat din România, cu o vechime pe piață de peste 12 ani, ce oferă servicii standardizate și specifice. Pentru această firmă cerințele clientilor și timpii de livrare sunt mereu o prioritate, respectându-și standardele privind livrarea rapidă și în siguranță a coletelor.
Dacă ați plasat comandă Sameday 24h pana in ora 14:00, livrarea coletului dumneavoastră în orice localitate de pe teritoriul țării va avea loc în ziua următoare plasării comenzii. Dacă ați plasat comanda dupa ora 14:00 aceasta se considera plasată și se va începe processarea acesteia a doua zi dupa ora 10:00., livrarea avand loc in termen de 48h in cazul zilelor lucratoare. Costul transportului este unul fix, cu o valoare de 20 RON/comanda.

Livrarea prin curier GLS

Serviciul de curierat GLS oferă livrări de colete şi livrări expres în România, fiind preocupati de calitatea ridicată a serviciilor oferite.
În mod ideal un colet vi se va inmana personal, confirmând prin semnătură primirea coletului. În cazuri exceptionale, un membru al familiei dumneavoastră poate să accepte livrarea coletului în numele dvs.
GLS livrează colete în zilele lucrătoare, de luni până vineri – pe teritoriul României de obicei în decurs de 24 de ore. Cu toate acestea, acest timp standard de livrare nu este asigurat sau garantat. Coletele sunt transportate pe cale rutieră, astfel că blocajele în trafic pot duce la întârzieri.

Procesarea comenzii

Termenul estimat de livrare este precizat în momentul confirmării comenzii de către vânzător.

Comenzile plasate pana la ora 14:00 vor fi procesate in aceeasi zi si livrate in termen de 24h. Comenzile plasate dupa ora 14:00 se proceseaza a doua zi livrarea avand loc in termen de 48h, iar pentru cele plasate vineri, sambata si duminica, procesarea comenzii va incepe de luni urmand ca in 24h de la procesare sa fie efectuata livrarea.
In cazul plasarii comenzii intr-o zi ce corespunde unei sarbatori legale, declarata zi libera, procesarea comenzii va avea loc in urmatoarea zi lucratoare.

Refuzarea comenzii

În situația în care vânzătorul se află în imposibilitatea de a livra comanda din culpa cumpărătorului (fie că acesta nu este găsit la adresa menționată, nu poate fi contactat), Comanda va fi anulată. Pentru o nouă livrare, Cumpărătorul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.
ACSCENT ARABESQUE SRL, prin intermediul site-ului web acscent.ro poate refuza livrarea unei comenzi în urma unei notificări prealabile adresate cumpărătorului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, în următoarele situații:

 • eșuarea/invalidarea tranzacției online;
 • neacceptarea de către banca emitentă a cardului cumpărătorului/ a tranzacției;
 • date incomplete sau incorecte ale cumpărătorului;
 • activitatea cumpărătorului poate produce daune site-ului acscent.ro sau partenerilor;
 • livrări anterioare eșuate;
 • pentru alte motive justificate legate de istoricul comenzilor anterioare ale cumpărătorului, în cazul în care se consideră că, în baza conduitei cumpărătorului, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel acscent.ro.
 • În situația în care o comandă nu s-a putut livra din cauza Cumpărătorului, Vânzătorul are dreptul de a condiționa o nouă Comandă de plata în avans a Bunurilor și Serviciilor și a taxelor de transport aferente.

Transport gratuit

Conditii pentru transport gratuit – Momentan indisponibil datorita perioadei de reduceri de pana la 50%

Pentru comenzile cu o valoare totala mai mare de 200 de lei transportul este gratuit oriunde in Romania si se va realiza prin intermediul uneia dintre firmele de curierat colaboratoare, respectiv Sameday sau GLS. Livrarea va avea loc in termen de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.
Valoarea de 200 de lei poate fi cumulata din mai multe produse, sau poate fi achizitionat doar un produs cu o valoare mai mare decat acest prag.
Comenzile plasate inainte de ora 14:00 se vor procesa in aceeasi zi, iar comenzile plasate dupa ora 14:00 se proceseaza a doua zi, iar pentru cele plasate vineri, sambata si duminica, procesarea comenzii va incepe de luni.
In cazul plasarii comenzii intr-o zi ce corespunde unei sarbatori legale, declarata zi libera, procesarea comenzii va avea loc in urmatoarea zi lucratoare.

Coduri de reducere

Cum poti obtine coduri de reducere?

Codurile de reducere le oferim clientilor fideli pentru achizitiile lor, le trimitem in newsletter sau le publicam pe retelele sociale. Inregistrati-va si voi si obtineti acces la ofertele cu reduceri speciale, noutati si concursuri, sau urmariti-ne pe retelele sociale.

Cum pot aplica un cod de reducere?

Pentru a folosi un cod de reducere, mai intai trebuie sa alegeti produsele dorite si sa le adaugati in cosul de cumparaturi. Sub produsele alese, in cosul de cumparaturi, o sa apara un formular pentru codul de reducere. Introduceti datele si apasati pe “Aplica cuponul”. Finalizati comanda, profitand de reducerea pe care v-am oferit-o ca recompensa pentru fidelitatea dumneavoastra ca si client pentru prosusele vandute de Acscent Arabesque.

Reducerile nu se cumuleaza

In timplul plasarii unei comenzi promotiile nu se combina, poate fi folosit numai un singur cod de reducere pentru o singura comanda.

Politica de retur

Cadru legal privind returul produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Conditii de retur

Produsul trebuie sa fie in acceasi stare in care a fost livrat si insotit de cadouri acolo unde este cazul.
Produsul nu trebuie sa fie desigilat si testat.

Exceptii privind returul produselor

Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse: produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi(nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului); produse care prezinta modificari privind cantitatea continutului produsului.

Timpul in care aveti drept de retur

Puteti anula sau returna comanda in termen de 14 zile de la data confirmarii comenzii, conform UG 34/2014. Daca aţi plătit pentru aceste articole, vi se va rambursa o suma care va include taxele iniţiale de livrare dar care va exclude taxa de retur in termen de 14 de zile.

Cheltuielile privind returul

In conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator. Prin exceptie, in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si comanda sau in cazul unor defecte de fabricatie ale produsului ce necesita schimbul cu un alt produs de acelasi tip,cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre Acscent Arabesque.
Costul transportului pentru returul coletului este in valoare de 20 lei.